JCI Ede logo nieuwe stijl

Lid worden

JCI Ede verwelkomt continu nieuwe leden

  • Wil je je naast je werk graag verder ontwikkelen en je netwerk uitbreiden?
  • Vind je het leuk om nieuwe mensen (lokaal, nationaal én internationaal) te ontmoeten
  • Ben je op zoek naar een club actieve en enthousiaste mensen, die samen een steentje bijdragen aan de samenleving
  • Ben je woonachting in Ede e.o. ?
  • Ben je tussen de 25 en 40 jaar ?
  • Ben jij energiek en ambitieus?
  • Ben jij iemand die zich wil ontwikkelen?
  • Wil je je actief inzetten voor jouw kamer en jouw omgeving?

Voel je je aangesproken en wil je meer weten? Zo ja, dan is JCI Ede de plek voor jou en dan komen we graag met je in contact! Bekijk onze agenda en kom langs op een van de activiteiten om kennis met ons te maken, of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

Welke stappen zijn er van interesse naar lidmaatschap?

Kennismaken

Je kunt pas echt weten wie JCI Ede is en weten wat wij doen als je met ons kennismaakt en een aantal van onze activiteiten ervaart. Daarom ben je welkom om naar onze openbare borrels en activiteiten te komen. Bekijk hier de agenda voor eerstkomende activiteiten.

Bespreek je ervaring met de ledenwervingscommissie

Als je 1 à 3 activiteiten bezocht hebt kun je jouw interesse en vragen met onze ledenwervingscommissie bespreken voordat je je daadwerkelijk in gaat schrijven. Zo weet je zeker dat JCI Ede jou kan bieden wat jij zoekt en weet je hoe jij jouw talenten en enthousiasme in kunt zetten voor de kamer!

Schrijf je officieel in

Dit is een puur administratieve stap om officieel aan te kondigen aan ons dat jij lid wil worden van JCI Ede. Op het inschrijfformulier beschrijf je kort wie je bent, wat je doet en waarom je lid wil worden.

Bevestiging van de Kamer

We sturen jouw inschrijfformulier rond aan de leden van JCI Ede zodat iedereen op de hoogte is dat jij lid wil worden. We zoeken naar diversiteit en aansluiting en zullen dus hiermee nagaan of alle leden kunnen bevestigen dat jij helemaal past bij JCI Ede. Wees gerust, dit is meestal een formaliteit aangezien je met de meesten van ons al hebt ontmoet bij de activiteiten waar jij bij was. Een enkele keer komt het voor dat iemand wordt afgewezen vanwege dezelfde professionele achtergrond als een van onze huidige leden, maar dit is eerder uitzondering dan regel.

Betaal contributie en registratie JCI

Nadat jouw toekomstig lidmaatschap is bevestigd mag je je contributie betalen om jouw lidmaatschap van jouw kant te bevestigen en wordt je geregistreerd als lid van JCI Ede, JCI Nederland en JCI Internationaal. Ook ontvang je dan meer informatie van ons, bijvoorbeeld over hoe wij binnen JCI Ede communiceren.

Gepind worden

Jouw lidmaatschap is pas helemaal af als je gepind bent! Dit is een feestelijke traditie binnen JCI, waarbij nieuwe leden in het bijzijn van de huidige leden een speldje krijgen opgepind ter ere van hun lidmaatschap. Uiteraard kan er daarna getoost worden!

En..... GO!

Als nieuw lid kun je nu bij alle JCI Ede activiteiten aanwezig zijn, maar ook deelnemen aan landelijke en internationale evenementen. Een buddy zal je op weg helpen om al deze activiteiten te vinden zodat je niks hoeft te missen. Daarnaast zal de ledencommissie met je overleggen wat je zelf aan activiteiten wil organiseren of bij welke commissie je wilt meehelpen. Dus vol enthousiasme aan de slag met lol, leren & business!

Spreekt dit je aan en ben je nieuwsgierig naar JCI Ede?

Vul dan onderstaand formulier in of schrijf je in voor een van de activiteiten via de agenda.