JCI Ede logo nieuwe stijl

JCI NC Maastricht

Afgelopen weekend zijn we met een groot deel van de kamer naar Maastricht geweest om de natioinale conventie van JCI Nederland bij te wonen.
Dit hebben we gecombineerd met ons 24H, waar we 24 uur met elkaar zijn om training(en) te volgen en elkaar beter te leren kennen.

Vrijdag bij aankomst startte we op de Rooftopbar in Maastricht. Even acclimatiseren en onszelf voorbereiden op het weekend.
Toen iedereen de was gingen we de diepte in; waarom ben je lid van JCI Ede? Hoe kijk jij naar onze vereniging? Waren vragen die voorbij kwamen.

Vrijdagavond begon het NC programma dan echt met een borrel op Het Vrijthof.
Zaterdagochtend konden we luisteren naar Gulpener directeur Jan-Paul Rutten om vervolgens het CvA in te gaan.
Het CvA is het college van afgevaardigden, een vergadering waarbij iedere kamer een afgevaardigde heeft om zijn/haar kamer te vertegenwoordigen tijdens stemmingen bijvoorbeeld.
Hier is ook het Federatiebestuur van JCI Nederland van 2024 benoemd, waarin Frans verantwoordelijk zal worden voor ledengroei- en behoud als EVP Active Member.

Na het CvA begon het dagprogramma waarbij de keuze was tussen verschillende tracks: innovatie, cultuur, internationaal en suprise-me!
Toen het middagprogramma afgelopen was, begon het Gala met running diner, het gala was in Great Gatsby thema.

Al met al, een geslaagd weekend!