JCI Ede logo nieuwe stijl

JCI EDE College Tour met Esther Vergeer

Op 13 oktober 2022 organiseerde JCI Ede voor de derde keer een College Tour. Dit jaar was Esther Vergeer te gast. Esther vertelde over topsportverleden en haar werkzaamheden als Chef de Mission bij de Paralympische Spelen, maar was ook openhartig over haar privéleven. Esther werd geïnterviewd door sportcommentator Krijn Schuitemaker die ook de prachtige achtergrondbeelden had verzorgd. Uiteraard was er veel gelegenheid voor het stellen van vragen door de bezoekers en daarvan werd ook volop gebruik gemaakt.

Het interactieve gesprek vond plaats in de collegezaal van de CHE en aan het einde van avond kon een mooie cheque van € 5.500 worden uitgereikt aan de Esther Vergeer Foundation. Van de opbrengst zal in ieder geval een ballonkanon worden aangeschaft voor de rolstoeltennissers van Keltenwoud in Bennekom.

De avond werd mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en de hoofdsponsoren Stargroup B.V. en NH1816 Verzekeringen.

Na afloop van het interview was er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Wij kijken terug op een inspirerende avond!

Groepsfoto JCI Ede