JCI Ede logo nieuwe stijl

JCI Ede College Tour 2021 met Jan Lammers

Na de 1e editie in 2019, organiseerde JCI Ede opnieuw een College Tour. Dit keer met als gast Jan Lammers, oud-coureur en momenteel sportief directeur van F1 Heineken Dutch Grand Prix. Het evenement werd goed bezocht en leverde 6000 euro op voor het Zeldzame Ziekten Fonds.

Donderdag was het zo ver: een podiumgesprek in Cultura over de Formule 1, de Grand Prix Zandvoort en de in’s en out’s van deze fascinerende wereld van snelle bolides.  De timing van dit event was zorgvuldig gekozen, bijna 2 weken na het epische event in Zandvoort. Dit bood voor zowel Anna Heijker, de gesprekspartner van Lammers op het podium, als  de 150 gasten de kans om Jan het hemd van het lijf te vragen. 

ZELDZAME ZIEKTEN FONDS Onderwerpen zoals het leven van Jan, de ontwikkelingen in de auto racewereld en de wereld achter F1 Zandvoort passeerden de revue. Hij liet het achterste van zijn tong zien en sprak honderduit. Na meer dan 1,5 uur werd het tijd voor de aanleiding van dit event, namelijk het uitreiken van een cheque aan het Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF), waarvan Jan Lammers al jaren ambassadeur is. Met inzet van de vele sponsors en bezoekers kon er een mooie cheque van € 6000,- overhandigd worden. Met een glimlach op het gezicht kon er een sprintje getrokken naar de volgende pitstop; een meet & greet met de voormalig autocoureur, onder het genot van een hapje en drankje.

GOEDE DOEL JCI Ede is een businessclub en al vanaf 1974 actief in Ede. Jonge ondernemende leden tot 40 jaar organiseren zowel leerzame als gezellige en maatschappelijke projecten. Omdat het niet vanzelfsprekend is om met volle gezondheid te leven was de keuze om het ZZF te ondersteunen snel gemaakt. ZZF maakt, door middel van fondsenwerving voor onderzoek naar zeldzame ziekten, een vuist tegen deze zeldzame ziekten. Nieuwe leden die het leuk vinden om maatschappelijk betrokken te zijn en zichzelf willen ontwikkelen, zijn van harte welkom bij JCI Ede. 

JCI Ede College Tour