smalle-banner-sdg.jpg

Wil jij lid worden van JCI Ede of meer over het lidmaatschap te weten komen?

Beantwoord jij deze vragen met 'JA'?

  • Wil je je naast je werk graag verder ontwikkelen en je netwerk uitbreiden?
  • Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten?
  • Ben je op zoek naar een club actieve en enthousiaste mensen die (maatschappelijk) betrokken zijn?
  • Ben je werkzaam en/ of woonachting in Ede, Veenendaal e.o. ?
  • Ben je tussen de 20 en 40 jaar ?
  • Ben jij energiek en ambitieus?

Dan komen we graag met je in contact! JCI Ede is continu op zoek naar ondernemende leden. In een kort kennismakingsgesprek vertellen we je meer over JCI Ede.

Wat vragen we?

We vragen een zekere inspanning van je als lid. Je bent vrijwillig lid, maar niet vrijblijvend. Eens per maand vergaderen we op donderdagavond in Ede. Daarnaast zal je ongeveer één tot twee avonden in de maand kwijt zijn aan je commissie-activiteiten. Deelname aan (regionale) trainingen en (inter)nationale congressen is op vrijwillige basis, maar we stimuleren het wel. Zo kan je namelijk zien wat JCI is, welke mogelijkheden het je biedt en hoe ver je ermee kan komen.

Hierdoor zijn we duidelijk meer dan een veredelde borrelclub. Dat betekent zeer zeker niet dat er geen plaats is voor fun, want we eten regelmatig met elkaar voor aanvang van de vergadering. En na elke vergadering borrelen we gezellig na. We vragen, net als bij andere verenigingen, een jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap, waarmee we activiteiten (grotendeels) bekostigen.

Lid worden?

Wil jij lid worden van JCI Ede of meer over het lidmaatschap te weten komen (meer informatie)?
Dit kan heel eenvoudig door het formulier hieronder in te vullen met daarbij je persoonlijke gegevens. Iemand van de ledencommissie (in 2020: Louise Post, Jantine van Hardeveld, Kevin van Aggelen) zal contact met je opnemen.

Wat gebeurt er met je aanmelding?

Je aanmelding wordt voorgehangen aan de Kamerleden. Zijn er geen bezwaren, dan ben je aspirantlid en ben je van harte welkom op minimaal 3 kamervergaderingen en een ‘social event’.

Sta je daarna te popelen om lid te worden van JCI Ede, dan vragen we je om je te presenteren aan de leden van JCI Ede tijdens een kamervergadering. Vervolgens zullen de leden stemmen over je lidmaatschap. Je hoort zo snel mogelijk of je toegelaten wordt tot JCI Ede.

Jouw lidmaatschap is pas helemaal af als je gepind bent! Dit is een feestelijke traditie binnen JCI Ede, waarbij tijdens de eerstvolgende kamervergadering nieuwe leden in het bijzijn van de huidige leden een speldje krijgen opgepind ter ere van hun lidmaatschap. Uiteraard kan er daarna getoost worden!

En…..go!

Als nieuw lid kun je nu bij alle JCI Ede activiteiten aanwezig zijn, maar ook deelnemen aan landelijke en internationale evenementen.

De eerste 6 maanden van je lidmaatschap is één van de Kamerleden je ‘buddy’. Hij/ zij is je aanspreekpunt en helpt je snel ‘in te burgeren’. Daarnaast zal de commissiecoordinator (CoCo) met je overleggen wat je zelf aan activiteiten wilt organiseren of bij welke commissie je wilt meehelpen.

Aanmeldformulier

Verplicht veld

Verplicht veld

Verplicht veld